

Long-range Planning Committees Meeting

Date and Time: September 30, 2021 (6:00-8:30 pm)

Location/Virtual Link: **Zoom Link**

TOPIC:		START:	DURATION:
I.	Call to Order	6:00 pm	5 min.
II.	Welcome	6:05 pm	10 min.
III.	Public Comment	6:15 pm	10 min.
IV.	Charter	6:25 pm	15 min.
V.	Equity by Design Process, Timeline, Time Commitment	6:40 pm	25 min.
VI.	Co-chair Selection Process	7:05 pm	15 min.
VII.	Break	7:20 pm	5 min.
VIII.	Committee Member Introductions and Questions (breakout sessions by committee)	7:25 pm	40 min.
IX.	Q&A	8:05 pm	20 min.
X.	Next Steps and Future Agenda Items		
	Data webinarFuture committee meetings	8:25 pm	5 min.

Public Comment: Members of the public may join the zoom meeting 15 minutes prior to the scheduled start to sign-up for public comment. Up to 10 minutes of public comment will be allowed per meeting with a limit of **1 minute per speaker**.

Let's Talk: If you would like to share your comments or questions with the planning committees at any time during the process, please use <u>Let's Talk</u> or via text at 512-856-6123.

