

## **Long-range Planning Committees Meeting**

Date and Time: November 13, 2021 (9:00 am -noon)

Location/Virtual Link: Zoom Link

TOPIC	START	DURATION
Joint Work		
Call to Order	9:00 am	5 min.
Public Comment	9:05 am	10 min.
<ul> <li>Equity by Design Process Check-in and Meeting Goals</li> <li>Step 2 - Listen to the voices of the adversely affected</li> </ul>	9:15 am	10 min.
Role of Co-chairs and Election Process	9:25 am	10 min.
<ul> <li>Introduction of Committee Activity</li> <li>Explanation of how the activity will be utilized for the process</li> <li>Instructions on how to conduct the activity</li> </ul>	9:35 am	15 min.
Committee Work		
Approval of Individual Committee Minutes	9:50 am	10 min.





<ul> <li>Discuss September 30, 2021 minutes</li> <li>Discuss October 26, 2021 minutes</li> </ul>		
<ul> <li>Key Themes - Unmet Needs</li> <li>Review key themes from community conversations and focused outreach (qualitative data)</li> </ul>	10:00 am	45 min.
Break	10:45 am	5 min.
<ul> <li>Unmet Needs Statements</li> <li>Discuss, refine, and affirm draft unmet needs statements</li> </ul>	10:50 am	50 min.
Co-chair Elections	11:40 am	10 min.
Joint Work		
Approval of Joint Minutes  • September 30, 2021 • October 26, 2021	11:50 am	5 min.
<ul> <li>Next Steps and Future Agenda Items</li> <li>Post-meeting survey</li> <li>Nov 15 - Equity by Design training opportunity (5-8 pm)</li> <li>Nov 30 - Long-range planning committees meeting (6 - 8:30 pm)</li> <li>Nov 29 - Dec 3 (tentative) - School Tours</li> </ul>	11:55 am	5 min.
Adjourn	12:00 pm	

**Public Comment:** Members of the public may join the zoom meeting 15 minutes prior to the scheduled start to sign-up for public comment. Up to 10 minutes of public comment will be allowed per meeting with a limit of **1 minute per speaker**.

**Let's Talk:** If you would like to share your comments or questions with the planning committees at any time during the process, please use <u>Let's Talk</u> or via text at 512-856-6123.

