

Long-range Planning Committees Meeting

Date and Time: March 29, 2022 (6:00 - 8:30 pm)

Location/Virtual Link: Zoom Link

Academics & Career and Technical Education
Committee Athletics Committee
Visual & Performing Arts Committee
Facilities Committee
Safety, Security & Resiliency Committee
Transportation, Food Service & Maintenance Committee
Technology Committee

TOPIC	START	DURATION
Joint Work		
Call to Order	6:00 pm	5 min.
Public Comment	6:05 pm	10 min.
Equity by Design Process Check-in and Meeting Goals	6:15 pm	5 min.
Approval of Joint Committee Minutes from March 5, 2022	6:20 pm	5 min.
Bond Steering Committee Update	6:25 pm	5 min.
Industry Exemplar Presentation/Q&A	6:30 pm	30 min.
Break	7:00 pm	5 min.
Committee Work		
Department Priorities • Presentation and Q&A	7:05 pm	60 min.





Work Group UpdatesReview and approve revised problem statements	8:05 pm	15 min.
Approval of Individual Committee Minutes		
 November 30, 2021 (Transportation, Food Services and Maintenance) 		
 December 14, 2021 (Transportation, Food Services and Maintenance) 	8:20 pm	5 min.
 January 22, 2022 (Athletics, Technology, Transportation, FoodServices and Maintenance) 		
 March 5, 2022 (All committees) 		
Next Steps		
 April 19, 2022: Feedback from students in AVID program; goals 		
 April 30, 2022: Decision-making framework; strategies 	8:25 pm	5 min.
 May 10, 2022: Decision-making framework 		
Resources		
Comprehensive resource list		
Adjourn	8:30 pm	

Public Comment: Members of the public may join the zoom meeting 15 minutes prior to the scheduled start to sign-up for public comment. Up to 10 minutes of public comment will be allowed per meeting with a limit of **1 minute per speaker**.

Let's Talk: If you would like to share your comments or questions with the planning committees atany time during the process, please use <u>Let's Talk</u> or via text at 512-856-6123.

