

## **Long-range Planning Committees Meeting**

Date and Time: November 15, 2022 (5:30 pm - 8:30 pm)

## **Location/Virtual Link:**

Visual & Performing Arts Committee

Academics & Career and Technical Education Committee

TOPIC	START	DURATION
Visual & Performing Arts Committee		
Call to Order	5:30 pm	5 min.
Public Comment Public Comment	5:35 pm	10 min.
Discussion on Goals and Strategies	5:45 pm	60 min.
Adjourn	6:45 pm	
Academics & Career and Technical Education Committee		
Call to Order	7:00 pm	5 min.
Public Comment Public Comment	7:05 pm	10 min.
Discussion on Goals and Strategies	7:15 pm	75 min.
Adjourn	8:30 pm	

**Public Comment:** Members of the public may join the zoom meeting 15 minutes prior to the scheduled start to sign-up for public comment. Up to 10 minutes of public comment will be allowed per meeting with a limit of **1 minute per speaker**.

**Let's Talk:** If you would like to share your comments or questions with the planning committees at any time during the process, please use <u>Let's Talk</u> or via text at 512-856-6123.

